sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Oona ja Kamu - koirakamuja osa 2

Eikä mikään Oona Kamu, Okko Kamun tytär vaan Oona ja Kamu - vauhdikas nahkakaksikko Sieppijärveltä!
Oona ja Kamu ovat ystäväni/kolleegani Raisan nahkacolliet joiden kanssa lenkkeilemme, treenaamme ja kesäisin käymme näyttelyissä. Raisa on nykyisin tuttu näky minun tyttöjen hihnan päässä briardkehässä. Raisan mielestä briardien esittäminen on helppoa kun vertaa colliekehään...colliet esitetään perinteisesti hyvin 'esittämällä' jossa erityisen tärkeää on oikea päänasento taittokorvineen. Briardien kanssa, varsinkin minun, voi vaan mennä roiskaista kehään ja ne seisovat ryhdikkäästi mamia katseellaan etsien. Helppoa! (niinhän sitä luulis..mutta otappa vaikka Gibbon hihnan päähän...kaukana helposta..;-)

Kamu eli C.I.B Fin & S & Est Mva Kangasvuokon Starray on Rastan paras kaveri! Samanikäisinä ja saman kesän (2004) pikkupentuina ne ovat pennusta asti peuhanneet keskenään ja ovat niin samalla 'aaltopituudella' että siihen ystävyyteen ei mahdu eikä huolita muita! ja sen ovat saaneet katkerasti huomata Gibbon muori ja tyttärensä Salli...


Raisa ja Kamu

Oona eli Kangasvuokon Oliwia on Kamun 10-kuukautinen 'pikkusisko' vaikka ei varsinaisesti lähisukulainen olekaan. Oona on kaunis ja erittäin lupaava nuori nahkaneiti, joka varmasti näyttää kyntensä tulevissa näytelmäkehissä!


Oonan kaunis pää

Oona 9kk

Kuvissa koirakopla on helmikuun lopulla treenien jälkeisissä leikeissä Sieppijärven koulun pihalla. Rasta on koiristani koirasosiaalisin ja 'vähiten kiihtyvä' joten siltä käy paini ja takaa-ajoleikit sopuisasti yhteisillä pelisäännöillä. Samaa ei voi sanoa Gipistä ja Sallista... niillä tuntuu olevan omat säännöt tyyliin 'heti mulle kaikki tänne'!

Kaikki kuvat otti Jonna Nikumaa. Kiitos Jonnalle!


Kolmikko vauhdissa - Rasta ja nahkat!

Rasta ja Oona vauhdissa!

Vuorenvalloitusta!


Oonan varovainen leikkiinkutsu - Sallia, ärripurria mietityttää.


Kamulle kylmää kyytiä! :-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä pitäs tytsyjen tulla antamaan oppituntia meidän pojille! Leo muistaa näyttää "kyntensä" kuinka kauniisti muita kohdellaan..Huoks...Sehän ei tappele mutta muuten vaan muistaa pöristä muille.Mutta no semmosta.Täällä vaan ootellaan ,kerrankin, maksulappua.Joskus on kiva saada lasku...;) T:Sari ja Pojat Ranuan citystä terkkuja

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia ja koiria! :)
T. Minna